Huawei reparatie repareerde snel mijn telefoon

Europa telecom

Een nieuwe Huawei wie wil dat nou niet? Ik in ieder geval wel. Zo kocht ik er onlangs eentje bij de Mediamarkt. Een snelle en vooral mooie telefoon voor een lage prijs. Toen mij die informatie werd verteld over de telefoon, was ik meteen verkocht. Voor die prijs kon ik de telefoon niet overslaan dacht ik. Daarom kocht ik de telefoon gelijk, zonder twijfel.

Europa telecom

Baalde enorm van de fout die ik maakte

Toen ik de telefoon een weekje in bezit had, wist ik dat ik niet meer zonder deze telefoon wilde. Vooral het besturingssysteem vond ik erg fijn en daarom had ik de telefoon erg vaak in gebruik. Ook de kwaliteit van de camera sprak me erg aan, zo had ik al heel wat mooie foto’s gemaakt met de telefoon. Helaas gebeurde er iets waar ik totaal niet op gehoopt had. Toen ik de telefoon uit mijn jas pakte, ontglipte hij uit mijn hand. Met als gevolg dat telefoon op de grond lag, stuk. Ik raapte de telefoon op en ik schrok. Het scherm zat helemaal vol met barsten. Ik baalde er enorm van en had hele erge spijt dat ik de telefoon niet gewoon rustig uit mijn jas pakte. Maar ja, de tijd kon ik helaas niet terugdraaien. Ik moest vooruit kijken dus daarom besloot ik een telefoonzaak op te zoeken voor een reparatie.

Europa telecom

Kwam terecht bij Huawei reparatie

Ik parkeerde de auto in het centrum van Den Haag en ging gewoon in de stad zoeken naar een goede telefoonzaak. Zo kwam ik uiteindelijk, na een tijdje zoeken, terecht bij Huawei reparatie. Bij Huawei reparatie ben ik vervolgens goed geholpen. Zo kon er gelijk iemand aan de slag met mijn telefoon. Binnen een half uur had Huawei reparatie de telefoon al gemaakt. De telefoon zag er weer zoals eerst uit en daar was ik heel blij mee. Gelukkig kon ik de kosten laten dekken door de verzekering. Het enige wat het mij dus kostte, was tijd. Niet zo heel erg dus.