Nieuwe auto en raambelettering groot succes

Omnisign Reclame

Omnisign ReclameSinds vorig jaar oktober, bijna een jaar geleden, ben ik eigenaar van een Turk eethuis. De zaak loopt goed en ik maak dus ook veel omzet. Maar de omzet, kon naar mijn mening, altijd nog omhoog. Daarom wilde ik graag wat reclame in huis halen. Reclame zoals raambelettering en autobelettering. Door een beetje rond te vragen in de markt waarin ik werk, kwam ik in aanmerking met reclame Arnhem. Een bedrijf dat bedrijven voorziet van vele soorten reclame.

Met reclame Arnhem rond de tafel gegaan

Met reclame Arnhem heb ik vervolgens contact opgenomen. Via de telefoon vertelde ze me al heel wat ideetjes. Ik vond het zeer interessant klinken en wilde daarom graag met het bedrijf in zee gaan. Ze nodigde me uit voor een gesprek bij de vestiging Reclame Arnhem. Daarmee ging ik akkoord. Tijdens het gesprek hebben we vele zaken besproken en zijn we uiteindelijk tot de conclusie gekomen om raam en autobelettering voor mijn eethuis te laten maken. Zo hebben we samen auto en raambelettering ontworpen die een erg pakkende inhoud hadden. Er werd mij verteld als mensen langs mijn eethuis zouden lopen, er niet aan kunnen ontkomen.

Omnisign Reclame

Erg tevreden over de bedrukkingen

Nu ik al een paar maanden de belettering heb merk ik wel een verschil in omzet en naamsbekendheid. Vooral de naamsbekendheid is enorm gegroeid. Iedereen in het dorp en omstreken weet nu wel dat er een Turks eethuis hier zit. Om nog meer naamsbekendheid en dus meer omzet te creëren, ben ik van plan om ook nog flyers te maken met een leuke aanbieding erop. Ik hoop zo nog meer verschil te zien. Tot nu toe ben ik in ieder geval zeer tevreden over de bedrukking die ik samen met reclame Arnhem heb weten te maken. Een ding weet ik zeker, zonder hun was het niet gelukt.